Ajakfeltöltés

 
Gyorsan, szinte fájdalmatlanul érhetünk el rögtön látható hatást
Mindenki számára egyénileg tervezzük meg a beadás helyét és mennyiségét- mely lehet olyan csekély, hogy éppen csak az eredeti teltséget állítjuk vissza, de akár teltebb, duzzadtabb ajkakat is létrehozhatunk. A beadás helyétől függően csak az ajakpír kontúrt emelhetjük ki, vagy teltségét növelhetjük, illetve természetesen kombinálhatjuk is. Az eredmény természetesen telt, érzéki kisugárzású, fiatal ajkak.
 
A feltöltést kizárólag a biztonságos, felszívódó hialuronsavval vagy saját zsírral végezzük. Szilikonolajat nem alkalmazunk a szövődményei miatt. Tartós és biztonságos viszont a permalip beültetés, melyet helyi érzéstelenítésben végzett műtét során ültetünk be.
A saját zsírátültetés előnye, hogy biztosan nem allergizál, egy bizonyos mennyisége tartósan megmarad. Járulékos előny az is, hogy zsírszívással miatt kevesebb lesz a zsír azon a területen, ahonnan vesszük has, csípő, deréktáj, fenék, comb, így itt a testkontúrt is javíthatjuk.  A leszívott zsírt vékony kanülökkel ültetjük át a kívánt helyre.
 
A hialuronsav a bőrünk természetes alkotóeleme, így beadásával csak az elvesztett mennyiséget pótoljuk. Előnye a gyors, szinte fájdalmatlan kezelés.
A beavatkozás helyi érzéstelenítésben végezhető, időtartama kb 20 perc.

Kezelés előtt

- személyes konzultáció plasztikai sebésszel
- kellemes, nyugodt környezetben tudja elmondani az elvárásait- kívánságait és ehhez megfelelő időt biztosítunk!
- a vizsgálatot követően részletesen megbeszéljük, hogy hogyan, milyen technikával lehet elérni az Ön számára legkedvezőbb eredményt, választhat a lehetőségek közül, majd együtt hozzuk meg a döntést.
- a kezelés előtti és utáni teendőket, átmeneti életmódbeli változtatásokat is átbeszéljük.
 

A kezelés után

- rövid megfigyelési időszakot követően el is távozhat
- a kezelt területek duzzadttá válhatnak, elszíneződhetnek, mely pár nap alatt magától felszívódik.