Arckontúr javítás, feltöltés


Az életkor előrehaladtával, illetve ettől függetlenül alkati sajátosságként az arc bőre veszít rugalmasságából, megereszkedik. Mértékét több tényező is befolyásolhatja, úgymint dohányzás, napsugárzás. Ezzel a kezeléssel ismét feszessé, rugalmassá válik a bőr és visszanyeri fiatalságát, megszűnnek, kitöltődnek a ráncok és barázdák.
 
Feltöltéssel eltűntethetjük, finomíthatjuk a ráncokat, így az arc ismét fiatal, kisimult lesz. Leggyakrabban az orr melletti redőt, az ajkakat,a szemek alatti besüppedt területet, orrgyök és a szemöldökök közötti ráncokat korrigáljuk, de akár a teljes arcon is alkalmazható csökkent zsírmennyiség pótlására. A hatás azonnal látható! Mindenki számára egyénileg tervezzük meg a beadás helyét és mennyiségét.
 
A feltöltést végezhetjük saját zsírral, vagy hialuronsavval.
Saját zsírátültetés előnye, hogy biztosan nem allergizál, egy bizonyos mennyisége tartósan megmarad, illetve, hogy kevesebb lesz a zsír azon a területen, ahonnan  vesszük: has, csípő, deréktáj, fenék, comb.  A leszívott zsírt  vékony kanülökkel ültetjük át a kívánt helyre. A hialuronsav a bőrünk természetes alkotóeleme, így beadásával csak az elvesztett mennyiséget pótoljuk. Előnye a gyors, szinte fájdalmatlan kezelés.
A beavatkozás helyi érzéstelenítésben végezhető, időtartama kb 20 perc.
 

Kezelés előtt

- személyes konzultáció plasztikai sebésszel
- kellemes, nyugodt környezetben tudja elmondani az elvárásait- kívánságait és ehhez megfelelő időt biztosítunk!
- a vizsgálatot követően részletesen megbeszéljük, hogy hogyan, milyen technikával lehet elérni az Ön számára legkedvezőbb eredményt, választhat a lehetőségek közül, majd együtt hozzuk meg a döntést.
- a kezelés előtti és utáni teendőket, átmeneti életmódbeli változtatásokat is átbeszéljük.
 

A kezelés után

- rövid megfigyelési időszakot követően el is távozhat
- a kezelt területek duzzadttá válhatnak, elszíneződhetnek, mely pár nap alatt magától felszívódik.